Sabtu, 09 Juni 2012

Kies 4-1 Tsjechisch, Russisch Ahold van groep A. Vol drama, Griekenland Hold Balance Polen 1-1

Kies 4-1 Tsjechisch, Russisch Ahold van groep A. Vol drama, Griekenland Hold Balance Polen 1-1

Rusland 4-1 overwinning op de Tsjechische in de wedstrijd fase van de groep A Euro 2012, in het Miejski Stadion, vrijdag (08/06/2012).Het resultaat liet Rusland het klassement onder de knie, met drie punten of twee punten voorsprong op naaste concurrent, Griekenland.
Rusland opende het verschil door Alan Dzagoev in de 15e minuut.Het benutten van kruis Konstantin Zyryanov, Aleksandr Kerzhakov bal, die vervolgens op de paal links doelman Petr Cech. Gooi de bal in het net schoot Dzagoev Tsjechisch.
In de 25e minuut, Rusland kreeg het tweede doelpunt van Roman Shirokov. Hij is uit de hand, zodat het aas Tsjechische verdediger Andrei Arshavin doorbraak met een nauwkeurig schot, dat niet Cech aangedreven.
Tsjechische snijd de afstand tot een doelpunt van Vaclav Pilar in de 52e minuut. Met de knie het aas Jaroslav Plasil, hij dribbelde naar het strafschopgebied, keeper Vyacheslav Malafeev, en schopte de bal in het doel.
Dzagoev herstellen Rusland twee-doel voordeel in de 79e minuut. In de schaduw van twee tegenstanders, Dzagoev berichten Roman Pavlyuchenko schoot de bal in het doel van Cech's.
Drie minuten later, Pavlyuchenko scoren lijst. De bal in het strafschopgebied, kon hij de ruimte menggocek bal te vinden voor het loslaten van een schot dat maakt de bal vloog in het net Cech.

Rusland domineerde het spel vanaf het begin. Ze consequent proberen om een ​​aanval te lanceren en de kansen, die niet altijd goed gedaan te creëren.
In de 13e minuut, bijvoorbeeld afgevuurd Kerzahkov mist het punt.Vijf minuten later, in een duel een op een met Cech, Dzagoev vuurde een schot in het doel.
Tsjechië nam het initiatief om in het begin van de tweede helft aan te vallen. Ze kunnen de druk tot de instelling van doelen Vilar handhaven.
Rusland reageerde door het verlagen van het tempo en de controle weer in handen. Deze inspanningen twee schoten van Kerzhakov leverde in de 63e minuut en de 69, die allemaal missen het merk.
In de 74e minuut, Pavlyuchenko vervangen Kerzhakov, die onmiddellijk verhoogt aanvalskracht van Rusland.
Na de vierde doel, heeft Rusland geen vermindering van de druk.Maar ze krijgt nooit een vijfde, tot de lange fluitsignaal klonk.
Volgens de UEFA, tijdens de wedstrijd, Rusland controleerde de bal zo veel als 49 procent en zeven kansen gemaakt van de 17 bedrijven. De Tsjechische nauwkeurige opname uit tien van de 16 experimenten.
De line-upRusland: 16-Vyacheslav Malafeev; 4-Sergei Ignashevich, 12-Alexei Berezutsky, 5-Yuri Zhirkov, 2-Alexander Anyukov, 7-Igor Denisov, 8-Konstantin Zyryanov, 6-Romeinse Shirokov; 10-Andrei Arshavin, 11-Alexander Kerzhakov (14-Roman Pavlyuchenko 74), 17-Alan Dzagoev (18-Alexander Kokorin 84)
Tsjechië: 1-Petr Cech; 6-Tomas Sivok, 5-Roman Hubnik, 3-Michel Kadlec, Theodor Gebre Selassie 2 -, 19-Petr Jiracek (11-Milaan Petrzela 76), 13-Jaroslav Plasil, 14-Vaclav Pilar, 9-Jan Rezek (17-Tomas Hubschman 46); 15-Milan Baros (21-David Lafata 85), 10-Tomas Rosicky
Bijna 60.000 toeschouwers gevuld het Nationale Stadion, Warschau, Polen, tijdens de Europa Cup begint op vrijdag (8/6).Ongeveer 150 miljoen mensen kijken door de glazen scherm. Dit is het feest van de wereld worden getroffen met toegewijde Europese crisis.
Feest van de 2012 European Cup voetbal op zijn minst de mensen in Europa voor een moment te vergeten de vermoeidheid en het gewicht en de spanning van het leven. Dat is de indruk kreeg er twee MH Samsul Hadi Reuters journalisten in Warschau, Polen en Groot-Setyahadi in Lviv, Oekraïne.
Schuld geteisterde continent langdurige crisis in de afgelopen vier jaar. De laatste tijd, politiek aangescherpt, op een van de Europa Cup, Oekraïne. De kwestie van de mensenrechten kan onmogelijk aan banden worden gelegd. Detentie van oppositieleider Joelia Timosjenko heeft een aantal Europese landen politici ontstoken.
Echter, tot vier weken, het nieuws van de "blauwe continent" is niet langer gedomineerd door de chaotische administratie, de stijging van de werkloosheid, of een massale staking van de werknemers eisen hogere lonen.
In feite, ten minste acht van de 16 deelnemende landen die getroffen zijn door in 2012 de Europa Cup klap van de crisis. Vanuit de regering werd gedwongen om te gooien handdoek in de ring en voor een bailout van de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) om vernietiging van de overheid te vragen ingestort vanwege de mensen.
Griekenland, het openingsfeest gisteravond gastheer voor de Europa Cup tegen Polen, was het eerste land toe te geven aan de crisis en werd gedwongen om te vragen om het IMF hulp, twee jaar geleden. Minister-president George Papandreou regering stortte een jaar later en tot nu toe het land in 2004 de Europa Cup winnaars er niet in geslaagd samen te stellen van de regering.
Ierland zijn in groep C, en Portugal worden getrokken in groep B na het IMF om hulp in november 2010 en mei 2011. Ierse PM Brian Cowen en de Portugese premier Jose Socrates werd aftreden.
Titelverdediger Spanje in groep C ook niet ontsnappen aan de kijker. Jose Luis Rodriguez Zapatero regering in Spanje viel eind 2011. Zijn opvolger, Mariano Rajoy, is nu moeite om te gaan met de ineenstorting van verschillende banken en de werkloosheid dat een kwart van de werknemers bereikt.
Top vier landen in het Europese voetbal scene, Nederland, Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië, zijn ook niet gespaard van de crisis.De mensen zijn woedend tegen de prestaties van de overheid om de regerende partij bij de verkiezingen te straffen. Eerste Italiaanse club AC Milan baas, Silvio Berlusconi; Nederlandse PM Mark Rutte is niet een twee jaar durende regeerperiode; Britse premier Gordon Brown, en de Franse president Nicolas Sarkozy flamboyante, allemaal uit.
In het midden van bittere crisis, om de 23 beste spelers uit elke staat te testen hun grenzen. Ze weten, leuke games, laat staan ​​de overwinning, zal een troost voor de mensen van hun land.
Keramische crisis
Economische crisis in Europa werd bedrogen door voetbalfans, zoals uit Duitsland en Tsjechië, met overland (in plaats van een vliegtuig rit) naar Oekraïne en Polen. Ze geld besparen door het nemen van een langere reis.
Bekijk de kaart worden ook bedrogen door loon aan boord bij woningen of appartementen in de buitenwijken. Charlie, aanhangers van München, Duitsland, opgenomen met twee van zijn broers naar Lviv, Oekraïne, met behulp van de eigen auto. Ze reizen ongeveer 1.000 kilometer in 15 uur. Deze reis is duurder, omdat ze brengen de lunch van huis.
"We zijn driver-driver gek. We kwamen hier om Duitsland te zien spelen ", aldus Charlie. Hij is ook een verblijf in het huis van vriend in Oekraïne voor het niet hoteltarieven en inwoning te betalen in Lviv zijn 100-300 procent stijgen. De normale tarieven zijn ongeveer 100 dollar 250 dollar-300 dollar steeg per nacht.
"We kunnen ons niet veroorloven accommodatie is erg duur. We konden verblijven met een vriend die hier woont. Goedkoper, "aldus Charlie.
Dima, Duitse fans uit Berlijn, Igor ook thuis, vrienden, burgers van Oekraïne. Dima nam een ​​bus voor 14 uur en kost ongeveer 100 euro (ongeveer USD 1,17 miljoen). Hij redt 300 euro ten opzichte van het vliegtuig rit latency slechts 2,5 uur. Dima kosten laag te houden zo veel mogelijk, zodat ik kan kijken naar alle de wedstrijd Duitsland in Lviv, tegen Portugal en Denemarken.
Terwijl Pedro en collega-supporters van Portugal gekozen om het vliegtuig te gebruiken om de Oekraïne als gevolg van een vaste lijn te ver. Ze redden twee jaar geleden.
Economische crisis in Europa niet verminderd belang van de liefhebber bal naar de Europa Cup te kijken. Een indicator is de bezettingsgraad van hotels in Lviv, die 85 procent bereikt.
Op basis van het mediacenter werd geciteerd door de dagelijkse Lviv Kiev Post, de bezettingsgraad van hotels in Lviv op 9 juni van 18 tot 85 procent en vluchten bedroeg 76 procent. Tussen juni, werd de drie games gehouden in Lviv, die Duitsland tegen Portugal, Denemarken versus Portugal en Denemarken ten opzichte van Duitsland.
De kamers in 11 hotels in Lviv al uitverkocht, waarvan er vier volledig zijn al geboekt vorige week. Lviv heeft 40 vluchten die plaats biedt aan 1.200 mensen. Hotel de markt in Lviv omvatten een totaal van 2800 kamers.
President van Oekraïne Viktor Janoekovitsj probeert politieke druk een groot aantal landen van de Europese Unie ook wel voor mensen om een ​​gracieuze gastheer zou kunnen verminderen. "In de komende dagen, zal de wereld aandacht besteden aan ons land. Ik moedig u aan om vriendelijkheid, oprechtheid en vriendschap van de Oekraïense natie laten zien, "zei hij.
Echter, uit Londen, de ministers van de Britse regering is van plan om de Europa Cup te boycotten op het terrein van de mensenrechten. Alleen, het is van toepassing op de mat boycot de groepsfase.
In de volgende ronde, de Britse regering is van plan nog een vertegenwoordiger. Echter, alle plannen waren nog steeds afhankelijk van de planning van elke officier. "Ze zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de London 2012 Olympische Spelen en de diepe bezorgdheid over de uitvoering van wet en recht zijn kieskeurig in Oekraïne", aldus ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
ALLE Europa Cup geschiedenis, vele belangrijke archieven en een mooie herinnering. De volgende gegevens zijn uit de hoek punten.
23 - Eeuw van de Nederlandse spits Marco van Basten, die op de 1988 Europa Cup schitterde in West-Duitsland. Van Basten scoorde een hattrick tegen Engeland en charmant publiek met een volley op doel in de finale tegen de Sovjet-Unie.
26 370 - Aantal mensen die de eerste Europa Cup finale in Frankrijk zag in 1960. Victor Ponedelnik brengen de Sovjet-Unie werd de Europees kampioen door het eerste doelpunt met minuut 113. Sovjet-Unie 2-1 overwinning op Joegoslavië.
1976 - Het is het jaar waarin de Europa Cup finale moet eindigen met een shootout, en het gebeurde voor de eerste keer. Op de top van de partij in Joegoslavië, Tsjecho-Slowakije ontmoet West-Duitsland. Tsjecho-Slowakije kampioenen na het winnen van 5-3 op sancties.
117 - Goals Zinedine Zidane in de 117e minuut in de halve finales van de 2000 Franse team om de geschiedenis te herhalen. In de voorgaande 16 jaar, Michel Platini scoorde in de extra tijd tegen hetzelfde land, Portugal, en bracht Frankrijk bij de Europese finale.
12 - Tango 12, dat is de officiële bal van Euro 2012 werd op 2 december 2011, die in samenhang met de verdeling van de groep van deelnemers in Kiev, Oekraïne. De bal is gemaakt van echt leer met een waterdichte coating van glanzend.
0-0 - Het is de score toen Italië tegen de Sovjet-Unie in de Europa Cup halve finale in 1968. Na een doelpuntloos extra de tijd verstreek, wordt de winnaar bepaald door het gooien van een muntstuk opgooien. Italië schoof op naar de finale geluk tegen Joegoslavië en kwam uit als kampioenen.
Vol drama, Griekenland Hold Balance Polen 1-1
Vol drama. Het is inderdaad nodig om de Euro 2012 openingswedstrijd tussen hosts Polen vs Griekenland te beschrijven. Had een 1-0 voorsprong, de Grieken erin geslaagd om gelijk te maken in de tweede helft doel door Dimitris Salpingidis genest.
Niet alleen dat, het spel net begint te lopen langzaam ontwikkeld tot een strijd vol van drama. Ten minste vier gele kaarten en twee rode kaarten uit de zak scheidsrechter Carlos Velasco Carballo Spanjaard.
Minuut 35 Sokratis Papastathopoulos kreeg de eerste gele kaart na het terugdringen van de Papasthapoulus. En bij minuut 44 Papasthapoulus weer beloond met een tweede gele kaart na het remmen van de snelheid van Murawski.
Jose kreeg nog een gele kaart in de 45ste minuut Holebas +2 en Giorgos Karagounis in de 54e minuut.
Terwijl Polen kreeg een rode kaart aan doelman Wojciech Szczesny, die Salpingidis daalde in de doos.
Przemyslaw TYTON maar de vervangende keeper in geslaagd om de kick spugen wordt vrijgegeven Karagounis.
Het spel
In de eerste minuten beide teams keek zorgvuldig uitgevoerd.Beide proberen om lacunes te vinden. Maar de dominantie van de eerste minuten van de wedstrijd gehouden Griekenland.
Polen behaalde een keer toen er chaos in de voorkant van het Griekse doel. Murawski meleaskan kick, maar wist zich terug te trekken door middel van briljante redding Chalkias om de bal te scheren uit het park. De eerste hoekschop voor Polen.
Het invoeren van de vijfde minuut Polen blijft domineren de wedstrijd. Polen begonnen met patronen die zijn ontworpen met strakke spel van het middenveld te vinden.
Niet zonder een aanval, wordt Griekenland ook probeert een aanval op te bouwen, maar altijd gestrand door gladde verdediging van Polen. Het invoeren van de 10e minuut, het spel zich nog steeds plaats in een langzaam tempo.
Griekenland in de 11e minuut zijn eerste kans te openen.Vertrekkend vanuit een vrije trap, maar Fanis Gekas de header was breed aan de rechterkant van Wojciech Szczesny.
Polen keren terug 14 minuten te onderdrukken. Vanaf de linkerkant van de verdediging van Griekenland, Polen had een gouden kans.Lukas Piszczek sweep van de rechterkant en laat vervolgens de volwassen umpang in het doel mond. Robert Lewandowski bereidt zich voor om de bal niet op slechts een paar centimeter van zijn hoofd.
Maar een kans op 16 minuten niet verloren Polen. Polen berasil gesaldeerd. Piszczek kruis Lewandowski had ontmoet met een kopbal in het net harde Chalkias.
Met 1-0 van Polen.
1-0 tot het maken van Polen meer zelfvertrouwen. In minuut 20, Polen blijft om het spel te domineren door het bouwen van een gecombineerde aanval van beide vleugels. Polen zijn 26-minuten vrije trap, maar nog steeds in geslaagd aan te drijven Griekse verdediger.
Griekenland probeerde op te staan. Ze proberen een afstand tot de strakke verdediging van Polen te vinden. Griekenland in de 28e minuut kreeg een vrije trap vanaf de linkerkant van de verdediging van Polen. Slechts twee meter van de lijn na Boenisch peertahanan Polen (Polen) daalde Ninis.
Maar nogmaals, is het aas vrij Ninis Poolse verdediger in geslaagd om uit te spugen, Perquis. Griekenland tot 30 minuten is nog steeds moeilijk door te dringen de verdediging van Polen. Nog steeds overheerst het middenveld gevecht Polen.
35 minuten, de speler werd de eerste Griekse Papastathopoulos die gele kaarten ontvangen heeft bij Euro 2012 na een fout op Polen tijdens het gevecht in de lucht.
Griekenland 37 minuten te substituties doen. Een Papadopoulos kwam vervangen K. Papadopoulos na het lijden van een blessure in zijn linker voet.
Direct na het invoeren van het veld K Papadopoulus Polen had nog een kans. Perquis die erin slaagde om de verdediger te slim af krijgt een goede positie voor de aftrap. Maar de kick was groot.
40 minuten in de Griekse steeds moeilijker om de verdediging van Polen binnen te dringen. Passes die vrijkomen op de goede kant altijd gestrand als gevolg van de verschijning van de Poolse verdediging discipline.
Griekenland kreeg een 44-minuten klap. Sokratis Papastathopoulos die eerder had een gele kaart kreeg terug een tweede gele kaart na het remmen van de snelheid van Murawski.
Dit maakt niet alleen Papastathopoulos de eerste zijn om een ​​gele kaart krijgen, maar ook de eerste die een rode kaart te krijgen in de 2012 European Cup.
3 minuten later, de Grieken kreeg hij weer een gele kaart na Jose Holebas protesten die niet geven delict pleegt terwijl hij een van de Griekse verdediger bal hand in het strafschopgebied.
Score was 1-0 merken blijven om te overleven tot de rust fluitje klonk.
Rechtstreeks in de tweede helft het initiatief te nemen naar Polen aan te vallen. 46 minuten Lewandowski terug naar Polen na de gevaarlijkste spelers wist te schoppen vanuit een kleine hoek van de linkerkant van de Griekse verdediging. Maar zijn harde schot werd stuiterde over de lat.
Griekenland is in de eerste helft bleef hard werken onder druk te egaliseren. Het resultaat, Griekenland 51 minuten naar de gelijkmaker.
Dimitris Salpingidis die ingevoerd als vervanging succes gesaldeerd het doel gebruik te maken van de warmte in de Poolse doelman Wojciech Szczesny Polen na een mislukte poging om de bal te snijden is vrijgelaten uit een voorzet van de linkerkant van de verdediging van Polen. Salpingidis die kreeg de bal gag niet te verspillen in de gelegenheid de aftrap voor de linkerkant van een lege Polen.
Gelijkgemaakt, Griekenland probeerde rustiger te spelen. Ondanks het spelen met 10 man, de Grieken nog steeds druk uit te oefenen met een snelle tegenaanval.
58 minuten proberen de rol van Griekenland Karagounis rechts maximaliseren. Het resultaat Grieken beginnen verzonden de bal in het strafschopgebied Polen. Maar het is duidelijk zichtbaar, verschijnen slechts met 10 spelers die Griekenland meer vrij te spelen bal.
In Griekenland 67 minuten terug naar het begin van de speler door het invoeren van Fortounis vervangen Gekas.
Na substituties, Griekenland heeft een verrassingsaanval Polen.Dimitris Salpingidis in geslaagd om de buitenspel val te breken.Oog in oog met Salpingidis maken Wojciech SzczÄ ™ SNY uit het nest.
Wojciech Szczesny die proberen te anticiperen op het laten vallen Salpingidis. Als gevolg SzczÄ ™ SNY rode kaart.
Maar helaas niet benut deze gouden kans Karagounis. TytoÅ ", die Szczesny vervangen in geslaagd om de bal en kick gepareerd Karagounis te lezen is gericht op de linkerkant van Polen.
Despite niet, maar een reeks van Griekse drama dat gebeurt om te geloven in jezelf. Griekenland met succes een aantal mogelijkheden. Dimitris Salpingidis 70 minuten met succes leverde de bal, maar de grensrechter dacht dat hij was geweest in buitenspelpositie.
Polen 78 minuten te prikken door middel van Obraniak. Helaas is hij niet aan een kruis te sturen. Griekenland blijft om te proberen druk door een tegenaanval uit te oefenen. Karagounis resulteert in 83 minuten het doen van een harde trap van buiten het strafschopgebied, maar Polen nog ver verwijderd van het doel.
3 minuten voor het einde van de normale speeltijd beide teams bleef de verkoop aan te vallen. Maar beide teams nog steeds niet om het doel te maken. 3 minuten extra tijd werd gegeven. Maar tot de laatste wedstrijd eindigde de score bleef 1-1.