Minggu, 01 Juli 2012

Champions Spania slo Italia 4-0 etter

KIEV - Spania ser hard i Europacupen finalen samtidig sikre seg selv som forkjempere for Europa etter en vellykket erobring av Italia 4-0 i 2012 European Cup finalen på Olympiastadion Kiev, Ukraina, søndag eller mandag (07/02/2012) tidlig morgen timer. Fire mål seier "La Furia Roja" skrives av David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres, og Juan Mata.

Begge lagene startet kampen med en sakte tempo siden tidlig minutter. Spansk med tiki-taka taktikk, klarte å begrense forsvar av Italia. Xavi Hernandez åpnet den første muligheten for Spania i det 10. minutt. Imidlertid startet ballene harde spark samarbeidet med CECS Fabregras sleip utenfor meteren ble fløtet over tverrliggeren tynne Italia.

Fire minutter senere var den spanske endelig kunne endre de første poengsum takket være mål fra Silva i det 14. minutt. Fra en Xavi Hernandez, Andres Iniesta og tok av gjennom skaret til Fabregas. Rømt offside felle, Fabregas og gjennomboret hjertet av forsvaret og la agnet fall umiddelbart rammet av Silvas header. Silva ledet ballen i mål, 1-0 til Spania.

Venstre bak ett mål, kan Italia ikke forbli tause. Mario Balotelli nesten utlignet med en heading, da Federico Balzaretti kors ikke kan skyves over av keeper Iker Casillas i det 27. minutt.

Ved midten av første runde, Spania mer overleve. I mellomtiden, Italia fortsette å prøve å demontere forsvar Gerard Pique et al. Antonio Cassano fikk en sjanse i det 29. minutt. Dessverre var AC Milan spissens skudd svak og ballen lett kan forventes av Casiilas.

Fire minutter senere, igjen Casillas igjen utført briljant. Denne gangen var Real Madrid-keeper stand til å tåle det harde spark Ignazio Abate fra utenfor sekstenmeteren i det 33. minutt med meget godt.

Kombinasjon av Andrea Pirlo og Riccardo Montolivo fortsette å begrense forsvar av Spania til siste minutt av første halvår. Fortsatte å angripe, «Gli Azzurri" mistet konsentrasjonen i forsvar. Endelig kan det brukes spansk å score sitt andre mål ved Alba i den 42. minutt. Motta kokt gjennom pass fra Xavi, Alba så kick off den horisontale retningsbestemt uten å kunne forutse Buffon.

Etter pausen, Italia direkte undertrykke den spanske forsvaret. Innbytter Antonio Di Natale, hadde en gyllen mulighet etter en offside pass på minuttet 51. Imidlertid kan det baller harde spark i straffefeltet boksen fortsatt være meget godt forventet av Casillas.

Bremset tempoet i spillet midtveis i andre. Italia synes vanskelig å trenge gjennom den spanske forsvaret. I mellomtiden, Vicente Del Bosque side, mer av ballen på midtbanen, mens tidvis ondsinnede angrep fra vingene.

Legge inn de siste ti minuttene, ser Italia stadig mer frustrert å ikke kunne trenge den spanske festningen. Den ble senere brukt av Iniesta og hans venner til å ta over spillet.

På 84de minutt, innbytter Fernando Torres endelig knust håp om Italia etter den spanske klarte å legge keungulan 3-0. Motta tilbakemelding fra Xavi, Chelsea-spissen, offside pass, og deretter umiddelbart regisserte kick off til venstre hjørne av målet uten å kunne forutse Buffon.

To minutter gjenværende, erstatning, oppfyller Juan Mata scoren til 4-0 til Spania etter stand til å maksimere fordelene av agn Torres. Resultat var også sist til slutten av spillet og gjøre Spania som europeiske mestere.

Ifølge UEFA, gjennom hele spillet, kontrollert Spania ballen så mye som 52 prosent og avfyrte ni skudd fra 14 presise skudd på mål. Den spanske skapte seks sjanser ut av 11 eksperimenter.

Lagene:
Spania (4-3-3): 1-Iker Casillas, Sergio Ramos, 15, 3-Gerard Pique, 18-Jordi Alba, 17-Alvaro Arbeloa, 16-Sergio Busquets, 14-Xabi Alonso, 8-Xavi, 6 - Andres Iniesta, Cesc Fabregas 10 - (9-Fernando Torres 75), 21-David Silva (7-Rodríguez Pedro 58).

Italia (4-1-3-2): 1-Gianluigi Buffon, 7-Ignazio Abate, 15-Andrea Barzagli, 9-Leonardo Bonucci, 3-Giorgio Chiellini (6-Federico Balzaretti 21), 8-Claudio Marchisio, 21 - Andrea Pirlo, 16-Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo 18 - (5-Thiago Motta 56), 10-Antonio Cassano (11-Antonio Di Natale 45), 9-Mario Balotelli.

Dommer: Pedro Proenca (Portugal)

Preview: Den spanske spilleren David Silva feire et mål mot Italia i 2012 European Cup finalen på Olympiastadion Kiev, Ukraina, søndag, eller mandag (07/02/2012) tidlig morgen timer. Målet var å rydde seier over Spania 4-0 og vant EM 2012.